Verzenden en retourneren

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten voor Nederland bedragen €4,95. Alle pakketjes worden verzonden met PostNL met track & trace.

Spuitelluf is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten. U ontvangt altijd een track en trace nummer waarmee u de zending kunt volgen.

Ophalen
Natuurlijk kunt u uw bestelling ook gratis ophalen in Helden.

Verzendkosten België
De verzendkosten voor verzending naar België bedragen € 13,00.
Alle pakketjes worden standaard verzonden door PostNL met track & trace (tenzij anders aangegeven in de bevestigingsmail).

Levertijden
Alle producten die u via de website uit voorraad besteld, worden binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden. Op maat gemaakte producten hebben een langere levertijd omdat deze speciaal voor u gemaakt wordt. De levertijd zal bij het bestellen van het product besproken worden. Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij hanteren vaste verzenddagen. Verzendingen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag. Mocht u vragen hebben, dan kunt u mailen naar: [email protected]

Wij verzenden met Post NL
Het kan zijn dat u van ons een track & trace code ontvangt die niet meteen werkt. Dit kan 24 uur duren i.v.m. het verwerken bij het desbetreffende postorder bedrijf. Mocht het langer dan 24 uur duren, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij het voor u uitzoeken.

Retourneren & ruilen
Het kan onverhoopt zijn dat een product niet naar wens is. Als consument heeft u 14 dagen retourrecht wat inhoudt dat u het gekochte product in originele staat en ongebruikt naar ons mag retourneren. Vanaf het moment dat wij het geretourneerde product hebben ontvangen duurt het doorgaans 5 tot 10 werkdagen voordat de terugbetaling wordt verwerkt in onze administratie.

In alle gevallen zullende retourkosten voor uw eigen rekening komen.
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de op maat gemaakte producten, die in overleg voor u gemaakt worden. U ontvangt vooraf een duidelijke foto van het voor u gemaakte product. De verkoop is hierbij, na goedkeuring en na succesvolle betaling definitief.

Spuitelluf controleert alle artikelen voordat ze verstuurd worden. Toch kan het voorkomen dat er een artikel een gebrek bevat. Heeft u een gebrek ontdekt? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met mij op.