Over ons

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Spuitelluf.

Ik ben Steffy Gommans, 35 jaar en ik ben 19 jaar samen met mijn jeugdliefde Ton. Samen hebben we drie prachtige kinderen op de wereld mogen zetten, waarvoor ik heel dankbaar ben. Raph, Fer en Lou maken ons gezin compleet. En ik kan wel zeggen dat het me aan mannen niet ontbreekt;)

In maart 2020 kwam voor ons allemaal de lockdown vanwege COVID’19 als een donderslag bij heldere hemel. Dat was het moment waarop ik me ben gaan richten op Spuitelluf. Voor mij iets positiefs, iets waar ik energie uit kon halen. Maar ook een zeer sterk besef dat gezondheid, familie en vrienden voorop staan. Even hebben we ervaren hoe het is om je ouders en vrienden niet ‘lijfelijk’ te ontmoeten. Dan besef je pas echt wat je mist als het er niet is. En laat dat nou ook de essentie zijn van Spuitelluf. Familie.

Het begon met het maken van ons eigen gezin voor mijn ouders en met een afscheidscadeautje voor een collega. Al snel kreeg ik leuke reacties en volgde er langzaam meer opdrachten. Nu, nog geen half jaar later, is Spuitelluf uitgegroeid tot een officieel klein bedrijfje. Super trots en mega veel energie haal ik hier uit.

De poppetjes van Spuitelluf staan symbool voor de belangrijkste personen in ons leven. Ik ben dankbaar dat ik betrokken mag zijn bij de mooie, vrolijke, maar ook verdrietige verhalen van mensen die met de poppetjes van Spuitelluf hun verhaal willen symboliseren. Hier doe ik het voor…

Liefs,

Steffy